Tuesday, January 10, 2012

Coward

I am coward. because I'm afraid and of course i will regret.
greeting and open the new year book with maybe the same 2011 sad, lame, takdelife ending.

3 comments:

  1. hasil dari entri ni,gua rasa,lu ada minat sorg makwe tapi lu takut nk approach die,kah kah kah

    ReplyDelete
  2. lu pandai-pandai je. Gua ada responsibility yang besar terhadap bisnes keluarga lu tau. Tapi, gua tak minat la business. cuba lu bayangkan bila lu menjadi harapan keluarga, tapi sebenarnya lu tak mintak pon untuk dijadikan harapan. Takut tau tak bila sampai kat aku nnti business tu hancur.

    pasal makwe tu ada la sikit2. kah kah kah

    ReplyDelete
  3. kah kah kah,lu kene confident beb,mesti blh punya,ada keje kosong x kt company bapak lu?kah kah kah

    ReplyDelete